I denne særlige episode har vi to gæster i studiet. Til episode 36 har vi fået besøg af Mads og Anders fra podcasten Noget med drager. De har på deres podcast læst sig vej gennem DragonLance bøgerne, og vi har derfor sammen med dem læst DragonLance modul DL3 Dragons of Hope.

Dragons of Hope er det tredje DragonLance modul, og det tager fat i nogle af de begivenheder, som nu begynder at udspiller sig mellem bøgerne. Modulet indeholder præ-genererede karakterer, som modsvarer karaktererne fra bøgerne, så man får muligheden for at spille Sturm, Caramon og Raistlin osv.

Modulet blev udgivet første gang i 1984 til Advanced Dungeons & Dragons 1st edition, og det på et tidspunkt, hvor der endnu ikke var udgivet en guide til DragonLance settingen. Modulet er forfattet af Tracy Hickman, der blandt andet også er kendt for modul I6 Ravenloft, som senest i 2016 blev relanceret i scenariet Curse of Strahd.

Du kan lytte mere til Anders Frost Bertelsen og Mads Brynnum fra Noget med Drager her, hvor de beskæftiger sig både med DragonLance, Baldur’s Gate og A Song of Ice and Fire. Besøg dem på facebook her.