En podcast om rollepil

Primetime Adventures

Velkommen til episode 16, hvor det denne gang handler om rollespil og tv-serier. Rollespillet Primetime Adventures er et indie-rollespil i story game-traditionen udviklet i miljøet omkring The Forge forum, som handler om tv-serier, og hvordan man laver tv-serie rollespil. Den første version af Primetime Adventures eller PTA udkom i 2004, og i 2006 udkom Primetime Adventures 2nd edition. Third edition blev udgivet i 2015 via kickstarter. Episoden tager udgangspunkt i både 2nd edition og 3rd edition.

Primetime Adventures er forfattet af Matt Wilson og udgivet på forlaget Dog-eared Designs. Rollespillet kan findes her.

I løbet af episoden kommer vi rundt om flere tidligere episoder, særligt

Undervejs bliver desuden særligt name-dropped rollespillene Polaris – Chivalric Tragedy at the Utmost North (2005) og Shock – Social Science Fiction (2006).

4 Kommentarer

  1. Thomas Munkholt

    Endnu et rigtig godt afsnit med god gang i snakken, og jeg identificerede mig meget med Olivers lowbrow-kulturelle tilgang :). Vi havde en fantastisk oplevelse med det i 2005 (eek!) over noget IRC (dobbelt-eek!), særligt pga. to ting der var relativt nye for os (men gennemgående ved indie): Den fælles skabelse og diskussion før og under spillet, og oplevelsen af emergens: noget på overfladen meget enkelt der i praksis faktisk understøttede det vi ville. (Og så var det en fantastisk miniserie – med strejf af Riget – vi fik skabt). Jeg har logs derfra, så jeg vil se om jeg ikke kan banke noget sammen om det på min blog.

    Glæder mig til Blades!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *