En podcast om rollepil

Lady Blackbird

Velkommen til episode 20 af Lænestolsrollespil, hvor vi denne gang kigger på rollespillet Lady Blackbird, som er forfattet af John Harper, en spildesigner, hvis materiale, vi tidligere har haft oppe og vende, da vi talte om Blades in the Dark.

Lady Blackbird er udgivet som pdf, og spillet kan frit downloades fra dets hjemmeside – Lady Blackbird hjemmeside – så du kan nemt komme til at prøve at spille det. Undervejs i episoden kommer vi desuden ind på rollespillet The Shadow of Yesterday af Clinton R. Nixon og dets efterfølger Solar System  af Eero Tuovinen.

Vi kommer desuden også ind på ‘Burning’-spillene udviklet af Luke Crane, og manifesteret i form af Burning Wheel, Burning Suns, Mouse Guard og Torchbearer. Du kan finde mere om Burning-spillene her.

2 Kommentarer

  1. Thomas Munkholt

    Fedt. Og hvis Elias gør alvor af Lady Mage er jeg *så* klar.

  2. Morten Greis

    Jeg gad godt se Elias sætte Lady Mage op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *