En podcast om rollepil

Dungeons & Dragons basic – Actual Play bonus episode

Efter at vi tog en god lang snak om Dungeons & Dragons i episode 15, som havde sit udgangspunkt i D&D basic, præsenterer vi her et uddrag af vores første (og måske eneste?) forsøg på at lave en actual play episode. Med de præ-skabte karakterer fra basis-reglerne spiller vi en kort episode fra intro-scenariet i Dungeon Masters hefte. Denne episode er vores anden bonus-episode. Den første handlede om Favoritter fra hylderne.

Vi omtalte vores spil i episoden om D&D og nu er her chancen for at lytte til det.

For den opmærksomme lytter, så var det podcasten Stemmernes tårn med Christian Fuhlendorff, som blev nævnt i episoden.

2 Kommentarer

  1. Thais Munk

    Helt fantastisk episode! Jeg sad jo næsten og bed negler undervejs. Jeg kunne virkelig godt lide der hvor at Nis sad og overvejede hvad alignment hans karakter havde og der hvor Oliver også blev murder hobo i spillet 😀

    • Laenestol

      Tak! Det er vi glade for at høre 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *