En podcast om rollepil

Sorcerer

I episode 30 tager vi fat i rollespillet Sorcerer, som er et proto-indie rollespil af Ron Edwards, og Sorcerer er et rollespil om troldmænd og deres dæmoner, og det er et rollespil, som i sit design og bagvedliggende teori udfordrede rollespilsmiljøet, skabte forummet The Forge, og inspirerede og provokerede folk til en lang række af indie-rollespil.

Sorcerer udkom første gang i 1996, fik en regulær bogudgivelse i 2002 og en annoteret udgave i 2013 finansieret via kickstarter. Vi har læst den annoterede udgave til denne episode, hvor Ron Edwards kommenterer på sin egen tekst.

1 Kommentar

  1. Thais Munk

    Fedt afsnit. Dejligt med højlydt fordømmelse af Ron Edwards 😀

    Nu nævner I Troels, så jeg ville lige nævne to gode indlæg han har skrevet om Sorcerer:
    https://planbrollespil.wordpress.com/2016/07/31/sorcerer-med-trenchcoat-og-samuraisvaerd/
    https://planbrollespil.wordpress.com/2017/01/09/sorcerer-viser-taender/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *