En podcast om rollepil

Feltrollespil: Helteliv

Velkommen til vores anden actual play episode her på Lænestolsrollespil, og vores første officielle feltrollespilsepisode. Vi spilleder i denne episode intro-scenariet fra rollespillet Helteliv, og det sker i forbindelse med, at vi snakker om rollespillet Helteliv.

I forrige episode kan du høre os snakke om selve rollespillet, og i denne episode kan du høre spille systemet. Du kan selv hente eventyret og materialerne til scenariet ned, hvis du skulle have lyst selv at spille helteliv.

2 Kommentarer

 1. Thais Munk

  Fedt med forvirringen ift hvornår hvad sker! Næste gang I laver feltrollespil, så gør det med et tidsrejserollespil! Så er forvirringen for alvor komplet 😀

  Derudover fin episode. jeg fik nærmest associationer til Sværd og Trolddom ud fra den med at I skal rulle højt med 2d6 + et tal. Jeg glæder mig meget til at se hvad der kommer ud af Helteliv, for det virker dælme til at have potentiale.

  • Laenestol

   Vi er tidsrejsende i rollespil! 😉
   Og! Vi har mere feltrollespil i støbeskeen, men det er umiddelbart ikke tidsrejserollespil, som vi har foran os.

   Sjovt, nu hvor du nævner S&T kan jeg godt se det, men den mærkbare forskel mellem de to systemer er nok Apocalypse Worlds gradbøjede udfald, hvor S&T er Pass/Fail. Glad for at du kunne lide episoden.

   / Morten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *